Σχετικά με εμάς


Ανδρέας ΖαχαριάδηςΛίγα λόγια για τον ιστότοπο

Καλώς ήλθατε. Ο ιστότοπος αυτός έχει σκοπό να ενημερώνει το ευρύτερο κοινό για διάφορα θέματα που αφορούν τους πνεύμονες και γενικότερα το αναπνευστικό σύστημα του ανθρώπου. Επιπλέον, εμπεριέχει πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες διαταραχές του ύπνου. Το περιεχόμενο επιμελείται ο Δρ Ανδρέας Ζαχαριάδης, Πνευμονολόγος – Ειδικός Διαταραχών Ύπνου.

Στο Πνευμονολογικό Κέντρο Λευκωσίας παρέχονται οι πλείστες δυνατές εξετάσεις που μπορεί κάποιος να χρειαστεί για τη διάγνωση και θεραπεία των αναπνευστικών νοσημάτων, από τις πιο απλές μέχρι και τις πιο σύνθετες. Ο ιατρικός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι τελευταίας τεχνολογίας, αντίστοιχος με αυτό που χρησιμοποιούν άλλα εξειδικευμένα κέντρα αναπνευστικού του εξωτερικού. Το κέντρο μας έχει ενταχθεί στο ΓΕΣΥ και οι υπηρεσίες προσφέρονται κανονικά σε όλους τους δικαιούχους.

Επιπρόσθετα, διενεργούνται τα πλέον εξειδικευμένα τεστ για διερεύνηση όλων των διαταραχών ύπνου στο πρότυπο για τα κυπριακά δεδομένα Εργαστήριο Ύπνου στην Έγκωμη. Ένα εργαστήριο το οποίο έχει δημιουργηθεί με βάση τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ, και στο οποίο διαγιγνώσκονται τα πλέον εξειδικευμένα και πολύπλοκα περιστατικά παθήσεων του ύπνου στην Κύπρο.

Παράλληλα ο Δρ Ανδρέας Ζαχαριάδης, υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Πνευμονολογικής Εταιρείας Κύπρου (ΠΕΚ) κατά τη διετία 2015-2017, προωθώντας έτσι ό,τι νεότερο σχετικά με την Πνευμονολογία στην Κύπρο. Από το Σεπτέμβριο του 2016, είναι επιστημονικός υπεύθυνος του μαθήματος της Πνευμονολογίας στο τμήμα ιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, όπου διδάσκει και εκπαιδεύει τους μελλοντικούς γιατρούς.

Ο γιατρός δέχεται ασθενείς στο ιατρείο, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 101, Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00-13:00 και 15:00-19:30. Επίσης, είναι επίσημος συνεργάτης με το American Medical Center (AMC- American Heart Institute) όπου επίσης δέχεται ασθενείς κατόπιν ραντεβού. Στο AMC έχουμε δημιουργήσει τη μονάδα βρογχοσκόπησης όπου διενεργούνται οι ενδοσκοπήσεις του αναπνευστικού σε ένα ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον.

Επίσης, στο AMC έχουμε δημιουργήσει το εργαστήριο εργοσπιρομετρίας όπου σε συνεργασία με τους καρδιολόγους της κλινικής διενεργούμε εργομετρικά τεστ, προεγχειρητικό έλεγχο και ειδικές δοκιμασίες πρόκλησης. Επιπρόσθετα, στο AMC έχουμε δημιουργήσει το πρώτο Παγκύπρια εργαστήριο ελέγχου ικανότητας για πτήση συμβάλλοντας στην αξιολόγηση των ασθενών μας για την ικανότητα τους για αεροπορικό ταξίδι με βάση τα προβλήματα υγείας που έχουν. Ακόμη, στο AMC γίνονται εισαγωγές ασθενών για παρακολούθηση και σε συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.


Κλείστε ραντεβού Πνευμονολογικο Κεντρο Λευκωσιας